Ud i naturen

Der er mange muligheder for at komme ud og få frisk luft og motion og samtidig nyde naturens gratis glæder i Næstved Kommune. Du kan klikke på de forskellige billeder og læse mere om vores mange skønne naturoplevelser.

Næstved Kommune er ganske særlig, da vi arealmæssigt er Sjællands største kommune. Det betyder, at du uanset om du vender blikket mod nord, syd, øst eller vest kan se kommunens mange naturskatte.

Du kan fx tage en tur til Karrebæksminde og springe i bølgerne ved én af Danmarks bedste badestrande, mærke fortiden under dine fødder ved Holmegaard Mose, gå en tur i én af vores mange skove, cykle langs Fodsporet eller opleve dele af landets smukkeste natur på en kanotur på Susåen.

Naturoplevelser ved kun et klik

Du kan ved at klikke på billederne øverst besøge vores forskellige natursider og læse mere om kommunens vandreruter, naturlegepladser, friluftsliv og ruter til sejlads.

Vi har samlet alle kommunens naturskatte et sted, så du nemt og enkelt kan finde frem til næste naturoplevelse.

Skal du på fisketur?

Husk at du skal have et fisketegn, hvis du er mellem 18-65 år.

Læs mere om reglerne på Landbrugs- og Fiskeristyrelsens hjemmeside (nyt vindue)

Næstved Kommune
Kontakt Center for Plan og Miljø, Vand og Natur