Nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune

Vil du følge med i, hvad der rører sig på kultur- og fritidsområdet i Næstved Kommune, så hold øje med denne side, som vi opdaterer med nyheder for foreninger og andre kultur- og fritidsinteresserede ca. én gang om måneden.

Ved at oprette dig som abonnent, kan du få besked, når der er nyt på siden. Du opretter dig her.

Kultur og Kondisko - november 2018

Årets sidste temamøde for frivillige ildsjæle

Mindre mobning – FORENING FOR ALLE

Deltag i mødet og få bogen gratis, der bl.a. giver indsigt i det nye syn på mobning som et fællesskabsproblem.

Torsdag 22. november kl. 18.30-21.00 i Sydpolens Café, Parkvej 109, Næstved.

Læs mere og tilmeld dig her

 

Mærk Næstved Sport Awards 2019

afholdes torsdag 7. marts i Herlufsholm Idrætscenter. Sæt kryds i kalenderen

Denne aften hædres Næstveds mestre for både nationale og internationale resultater, og Team Næstved uddeler sponsorater til Næstved Kommunes eliteidrætsudøvere.

Følg med på hjemmesiden http://naestvedsportawards.simplesite.com/

 

Gør dine ideer til virkelighed

”Underværker” er en Realdaniakampagne, der hjælper ildsjæle med at gøre deres ideer til virkelighed. De støtter projekter, der skaber livskvalitet for alle gennem det byggede miljø.

Læs mere her

 

Flere kontaktpersoner TAK

Kultur og Fritid Næstved Kommune udsender løbende informationer til de af foreningens kontaktpersoner, som I har oplyst på Foreningsportalen. Men vi hører jævnligt: ”det har vi ikke hørt noget om”. Derfor en opfordring: Opret samtlige bestyrelsesmedlemmer i foreningen som kontaktpersoner, så får alle informationen samtidig.

 

25 mio. kr. til det I brænder for

Nordeafondens lokalpulje uddeler årligt 25 mio. kr. til mere end 1.400 lokalt forankrede projekter, som fremmer det gode liv inden for sundhed, motion, natur og kultur. 

Lokalpuljen er til projekter, der indeholder aktiviteter, bidrager til det lokale fællesskab samt involverer og er til glæde for mange i foreningen eller i lokalområdet. 

Læs mere her

 

Mærk Næstved – borgernes overblik over arrangementer

MærkNæstved.dk er Næstved Kommunes oplevelsessite, der har ca. 200 besøgende om dagen. Det er et krav, at arrangementer med offentlig adgang annonceres her, hvis Næstved Kommune har ydet støtte til det pågældende arrangement. Det er gratis at annoncere sine arrangementer på siden og kræver kun, at man udfylder en formular og vedhæfter et billede. Ved spørgsmål eller udfordringer vedrørende MærkNæstved.dk kan du skrive til .

 

Kultur- og Demokratiudvalgets seneste møde - find referatet her.

Fritidsudvalgets seneste møde - find referatet her.

 

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 3020
E-mail:

Opret dig som abonnent

Hvis du ønsker at få besked, når der er et nyt nyhedsbrev her på siden, kan du oprette dig som abonnent og sætte flueben i "Nyhedsbrev" under Kultur og fritid.

 

Sidst opdateret den 15. november 2018