Nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune

Vil du følge med i, hvad der rører sig på kultur- og fritidsområdet i Næstved Kommune, så hold øje med denne side, som vi opdaterer med nyheder for foreninger og andre kultur- og fritidsinteresserede ca. én gang om måneden.

Ved at oprette dig som abonnent, kan du få besked, når der er nyt på siden. Du opretter dig her.

Kultur og Kondisko - juli 2018

Puljen til Foreningsfaciliteter

er åben igen efter den første frist er udløbet. Der er ca. 200.000 kr. tilbage i puljen – nu er princippet først til mølle gældende… Læs mere her

 

Rådgivende panel af brugere

Vil du hjælpe med den fortsatte udvikling af Foreningsportalen med henblik på at komme med forslag til/blive hørt om ændringer, som skal lette brugen af systemet for foreningerne.

Har du rollen som foreningsansvarlig, der anvender Foreningsportalen til booking, tilskud, opdatering af foreningsoplysninger m.v. Så hører vi meget gerne fra dig. Læs mere her:

 

Gratis temamøder for frivillige ildsjæle

Fritidsudvalget i Næstved Kommune byder med glæde igen alle frivillige foreningsledere velkommen til tre spændende temamøder i efteråret. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Tirsdag 18. september, Persondataforordningen – kom helt i mål.

Mandag 29. oktober, Frivillighed – sæt forældre i spil.

Torsdag 22. november, Mindre mobning – FORENING FOR ALLE.

Alle møder afholdes i Sydpolens café, Parkvej 109, 4700 Næstved fra kl. 18.30 – 21.00.

Læs mere og tilmelding: www.naestved.dk/temamoeder

 

kultKIT

Man kan fortsat søge midler til dansk-tysk samarbejde inden for kultur, idræt, fritid og uddannelse. Projektet søsættes formelt med et kickoff-arrangement i Næstved d. 22. september (sæt kryds i kalenderen) og en fotokonkurrence under mottoet „Typisk dansk – typisk tysk i den dansk-tyske grænseregion“ i august måned.

Hold øje med projektets hjemmeside http://www.kultkit.eu hvor informationer opdateres løbende – og hvor du kan søge midler både til forberedelsesmøder og samarbejdsprojekter allerede fra d. 1. august.  Læs mere om dette EU-projekt her:

 

Mærk Næstved – borgernes overblik over arrangementer

MærkNæstved.dk er Næstved Kommunes oplevelsessite, der har ca. 200 besøgende om dagen. Det er et krav, at arrangementer med offentlig adgang annonceres her, hvis Næstved Kommune har ydet støtte til det pågældende arrangement. Det er gratis at annoncere sine arrangementer på siden og kræver kun, at man udfylder en formular og vedhæfter et billede. Ved spørgsmål eller udfordringer vedrørende MærkNæstved.dk kan du skrive til .

 

Kommunens budget for 2019

Der er stadig mulighed for at stille forslag til, hvordan politikerne skal prioritere pengene i det kommende år. Klik ind budgetbloggen og vælg hvilket udvalg, du vil stille forslag til.

 

Kultur- og Demokratiudvalgets

seneste møde - find referatet her.

Fritidsudvalgets

seneste møde - find referatet her.

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 3020
E-mail:

Opret dig som abonnent

Hvis du ønsker at få besked, når der er et nyt nyhedsbrev her på siden, kan du oprette dig som abonnent og sætte flueben i "Nyhedsbrev" under Kultur og fritid.

 

Sidst opdateret den 17. juli 2018