Nyheder om kultur og fritid i Næstved Kommune

Vil du følge med i, hvad der rører sig på kultur- og fritidsområdet i Næstved Kommune, så hold øje med denne side, som vi opdaterer med nyheder for foreninger og andre kultur- og fritidsinteresserede ca. én gang om måneden.

Ved at oprette dig som abonnent, kan du få besked, når der er nyt på siden. Du opretter dig her.

Kultur og Kondisko - april 2018

Har du input til den ny kulturpolitik? 

Den 7. maj holder Kultur- og Demokratiudvalget åben høring om den ny kulturpolitik for Næstved Kommune, og du kan stadig nå at tilmelde dig. Læs mere her.

 

Orientering om tilskud til foreningsfaciliteter

Den 3. maj afholder Fritidsudvalget orienteringsmøde om en ny pulje til foreningsfaciliteter, som folkeoplysende foreninger med egne lokaler kan søge tilskud fra. Mødet finder sted i Jernbanegade 12 i Næstved og starter kl. 19. Der er ingen tilmelding. Du kan læse mere om puljen her.

 

Programmet til kultKITs afslutningsevent er klar

Indblik i dansk-tyske projekter, fortællinger om det dansk-tyske samarbejde på uddannelsesområdet og en diskussion af muligheder og udfordringer i fremtiden. Det er noget af det, der er på programmet, når Næstved Kommunes (og 9 andre partneres) kultKIT-projekt rundes af i Lübeck den 5. maj. De hurtige kan stadig nå at tilmelde sig. Se program og yderligere information på kultKITs hjemmeside.

 

Nye frivillige, nye medlemmer, nye fællesskaber

Over 60.000 bruger nu borger-til-borger-portalen Boblberg.dk. Det giver dig endnu større chance for at finde en, der deler din interesse. Portalen er en slags virtuel opslagstavle, hvor du nemt (og gratis) kan søge efter alt fra frivillige til projekter og arrangementer og nye foreningsmedlemmer til nogle at tale med eller gå tur med. Læs mere om Boblberg her.

  

En dag med fjord-nære aktiviteter

Naturen omkring Karrebæk Fjord er et eldorado for ”vandnørder” – både til lands og til vands. Under titlen ”Mærk Fjorden” indbyder syv lokale foreninger både børn og voksne til en spændende dag med fjord-nære aktiviteter. Det foregår den 5. maj kl. 10-15 på Kanalvej i Næstved. Erfarne instruktører vil stå klar til at vejlede i de mange sportsgrene – roning i kajak, sejlads i joller, fiskeri i kanalen, afprøvning af dykkerudstyr og rådgivning om jagttegn. Læs mere om arrangementet her.

 

Kultur- og Demokratiudvalgets seneste møde - find referatet her.

 

Kontakt

Center for Kultur og Borgerservice
Telefon: 5588 3020
E-mail:

Opret dig som abonnent

Hvis du ønsker at få besked, når der er et nyt nyhedsbrev her på siden, kan du oprette dig som abonnent og sætte flueben i "Nyhedsbrev" under Kultur og fritid.

 

Sidst opdateret den 20. april 2018